Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats
08 - 50 10 90 00

Hyra IT från Inrego

Behöver du extra datorer för en vecka eller en långsiktig hyreslösning med finansiering? Vi har marknadens största utbud av kvalitets-utrustning för uthyrning och kan skräddarsy en lösning efter dina behov. Det gör att vi kan hålla låga priser och leverera snabbt. Alltid med full garanti och support.


Korttidshyra

Behöver du hyra IT-utrustning - från 1 dag till 3 månader? Hos Inrego kan du enkelt hyra IT-utrustning för tillfälliga behov. Vi har alltid ett stort utbud av märkesutrustning i lager och kan leverera direkt till förmånliga priser. Utrustningen levereras alltid klar för att användas och du behöver inte genomföra några tidskrävande installationer. Vi står för all transport och logistik och kan leverera utrustningen inom ett dygn. Under hyresperioden har du också tillgång till vår IT-support, om det skulle behövas. Vi har lång erfarenhet av uthyrning och hjälper både företag och myndigheter att täcka tillfälliga IT-behov.

Långtidshyra

Det finns en rad fördelar med att hyra IT-utrustning av oss. Du får heltäckande garanti under hyresperioden och slipper alla ägandekostnader. Vi är specialister på begagnad IT och restvärdering och vill gärna ha tillbaka utrustningen när du inte behöver den längre. Därigenom kan vi alltid erbjuda förmånliga priser när du långtidshyr utrustning av oss.
Vi har ett stort utbud av kvalitetsdatorer och annan IT-utrustning med prestanda och funktionalitet för olika behov. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag på t ex 12, 24 eller 36 månader.

Flexhyra

Vårt hyrkoncept Flexhyra är perfekt för dig med varierande IT-behov. Med Flexhyra betalar du endast för den IT-utrustning du behöver. Du kan lämna tillbaka eller lägga till utrustning under hyresperioden och anpassa IT-parken efter dina behov.

Med Flexhyra kan du hyra datorer och annan IT-utrustning till priser som är betydligt lägre jämfört med traditionella leasingupplägg eller att äga utrustningen självt. Du slipper bli upplåst med IT-utrustning som inte behövs och du betalar bara för den utrustning du behöver för tillfället. Det är bekymmersfritt och du får total kontroll på IT-kostnaderna som inte behöver belasta din balansräkning.

Du väljer själv hur många datorer du vill hyra och hur länge. Du kan lämna tillbaka, lägga till utrustning, byta ut eller uppgradera datorer under hyresperioden.

För mer information, ring 08-50 10 90 10 eller fyll i formuläret här.