Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats
08 - 50 10 90 00

Datorer med lika många möjligheter
- men fler fördelar
Inrego är Sveriges största återförsäljare av använd IT-utrustning. Varje vecka säljer vi cirka 4 000 datorer, mobiler och andra IT-produkter till bland annat företag, skolor och privatpersoner.

När du handlar eller hyr av oss får du mer för pengarna och bidrar till ett mer hållbart samhälle. I en värld med begränsade resurser sparar du ungefär 1, 8 ton råvaror, vatten och energi på att välja en produkt från Inrego. Det är vad som krävs för att tillverka en ny dator.

Det är samtidigt ett tryggt köp. Alla produkter i vår webbshop är noggrant testade, rekonditionerade och uppgraderade och säljs alltid med minst ett års produktgaranti och fri support. Vi säljer endast proffsdatorer med högre kvalitet och bättre prestanda jämfört med vanliga konsumentdatorer.

Genom vår inbytesgaranti kan du också i framtiden se till att utrustningen kommer till användning igen och minimera förbrukningen av jordens resurser ännu en gång.

Miljösmart produkt

När du köper IT-utrustning av Inrego sparar du pengar, bidrar till ett mer hållbart samhälle och gör en viktig miljöinsats. Att återanvända en dator ger en miljöbesparing på 109 kilo koldioxid jämfört med att köpa nytt och samtidigt minskas förbrukningen av jordens resurser.

Testad och rekonditionerad

En dator från Inrego är grundligt testad genom vårt Test- och rekonditioneringsprogram som omfattar funktionstestning, rekonditionering, dataradering och visuell inspektion. Därmed säkerställs kvaliteten samtidigt som livslängden på produkterna förlängs.

Produktgaranti

Inrego lämnar 1 års produktgaranti på all begagnad hårdvara om inget annat anges. Du har dessutom möjlighet att förlänga garantitiden. Vid garantiärenden reparerar vi eller byter ut produkten mot en likvärdig. Läs mer under Köpvillkor.

Service och support

Du får alltid snabb och professionell hjälp av våra kunniga datatekniker via telefon eller e-post om du har tekniska frågor eller stöter på problem. Läs mer under Köpvillkor.

Windows 10

Inrego är utnämnd till Microsoft Authorized Refurbisher och de begagnade datorerna uppgraderas efter önskemål med Windows 10 som operativsystem.

Inbytesgaranti

Vi tar ansvar för de produkter vi säljer. Vår inbytesgaranti innebär att om du t ex köper en dator av oss och vill köpa en annan produkt inom två år så får du 25 procent av inköpspriset för den gamla produkten i rabatt på den nya om du byter in din gamla produkt. På så vis gör du ännu en insats för ökad återanvändning, skapar miljövinster och sparar samtidigt pengar. Vi ser också till att inbytesprodukten avidentifieras och att hårddisk och minne dataraderas på ett säkert sätt. Läs mer under Köpvillkor.