Jobba hos oss


Vill du arbeta i en framtidsbransch inom IT och bidra till ett mer hållbart samhälle och en cirkulär ekonomi? Vi växer snabbt och söker alltid efter nya talanger. Vi är störst på återanvändning av IT-produkter i Norden och bedriver handel med IT-utrustning över hela världen. Vi förlänger livet på datorer, mobiler och annan IT-utrustning och ser till att produkterna kommer till nytta igen på ett miljöriktigt och ansvarsfullt sätt.

Företagskultur & värderingar


Vår företagskultur präglas av ständig utveckling och förändring, öppenhet, snabb problemlösning och tillåtelse att göra misstag. Vi belönar engagemang, initiativkraft och nytänkande. Vi vill ge alla medarbetare möjligheter att växa och utvecklas eftersom det både skapar arbetsglädje och goda resultat. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och genom återanvändning skapas konkreta miljövinster. Läs våra värderingar och vår verksamhetspolicy.

Några av våra medarbetare

Christoffer Sandell
Internationell försäljning
Christoffer började som praktikant på Inrego 2002 och har bytt jobb många gånger inom företaget. I dag är han affärsområdeschef för den internationella försäljningen och med i ledningsgruppen. "Inrego är en stimulerande arbetsplats om man vill ha möjligheter att växa. Själv drivs jag av att vara en bra coach så att medarbetarna känner att de utvecklas."
Per Kjellgren
Produktion
Per började som tekniker på Inrego, gick vidare som supportchef och är idag produktionschef och arbetsledare med ansvar för alla leveranser till kunderna. "Jag skulle beskriva Inrego som ett företag med sunda värderingar och som alltid söker nya vägar för att effektivisera och förbättra verksamheten, i stort och smått. Det är utvecklande eftersom man tvingas tänka till."
Camilla Jurgel
Ekonomi
Camilla är ekonom med ansvar för bland annat bokföring av lager, internationella inköp av IT-utrustning och ekonomiska analyser. "Inrego är ett företag med mycket energi och glädje där man hjälper varandra och mitt jobb är både kul och utvecklande. Att vår verksamhet bidrar till en bättre miljö är en stark sporre för mig."